Prijsoverzicht
25 150-300 woorden ex. btw
> 300 - 600 woorden: € 40,00 ex. btw
> Onderwerp naar wens
> Geen starttarief
> Basis zoekwoordenonderzoek: + € 20,00 ex. btw
> SEO-vriendelijke titel & tekst
> Binnen 3 werkdagen retour
> Toeslag spoed (binnen 24 uur): + € 10,00

Onderwerp

Wij verdiepen ons in het onderwerp naar jouw wens, zodat we een goed blog voor je kunnen schrijven.

SEO-vriendelijk

Een seo vriendelijk blog bevat minstens 500 woorden, maar heb jij behoefte aan korte artikelen (met evt. affiliate links), misschien wel meerdere per week, om je bereik op social media snel te laten groeien, dan is dat ook mogelijk.

Basis zoekwoordonderzoek

Voor een goed blog is het aan te raden een zoekwoordenonderzoek te doen.

Trek meer bezoekers naar je website door te bloggen!

Blogs schrijven voor je webshop of website is hartstikke interessant. Je geeft je doelgroep daarmee extra informatie in hun zoektocht online. En van de bezoekers op je blog, kun je kopers en/of volgers maken. Als blogger kan ik jou helpen aan een informatief en seo-vriendelijk blog, zodat jij meer bezoekers naar je shop of website kunt trekken.

Waar je over kunt bloggen

Dagelijks zijn duizenden mensen online op zoek naar de antwoorden op vragen die ze hebben. Vragen die kunnen gaan over uiteenlopende onderwerpen. Stel een potentiële klant is op zoek naar een huishoudelijk product dat jij verkoopt. Stap 1 in de zoekfase is vaak het zoeken naar informatie over het product, daarna komt het vergelijken en zoeken naar het beste product. Maar als jij in stap 1 de gewenste informatie al kan geven, dan is de kans een stuk groter dat men de aankoop in jouw shop doet.

Diverse strategieën

Je kunt op twee manieren gebruik maken van de blogservice. Volg je een strategie die gefocust is op meer bezoekers via Google voor je webshop, dan raden wij aan om minimaal 500 woorden te gebruiken in een blog en over onderwerpen te schrijven waar de doelgroep op zoekt (wij kunnen daarin helpen).

Of heb je een blog website met korte artikelen waarbij het verdienmodel via affiliate links loopt, ook daarin kunnen wij voorzien. De blogs worden dan artikelen gericht op jouw doelgroep, met daarin de affiliate links naar wens. Denk bijvoorbeeld korte rijtjes zoals bijvoorbeeld: 5x de beste fluwelen banken.

Waarom uitbesteden

Omdat bloggen je wél wat uurtjes kan kosten per week, nemen wij dat graag uit handen.

Hoe werkt het?

  • Offerte aanvraag

Benoem je wensen in de offerte aanvraag. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren op je aanvraag en bij voldoende informatie en/of uploads direct de offerte toe te zenden. Dit gaat telefonisch of per e-mail; via de opgegeven voorkeur.

  • Contact

Na de offerte aanvraag lopen we, indien nodig, samen je wensen door. Wanneer de offerte akkoord is gaan we direct voor je aan de slag.

  • Akkoord

Binnen de besproken periode leveren wij de opdracht terug. Eenmalige revisie is mogelijk. Is er sprake van een lopende opdracht (bijvoorbeeld klantenservice), dan worden de gehuurde uren in het besproken tijdsbestek besteed. Overgebleven uren kunnen worden doorgeschoven naar de volgende maand.

  • Afronding

Na afronding opdracht, krijg je binnen drie werkdagen de factuur toegezonden.