Prijsoverzicht
25 per 100 volgers ex. btw
> 100 mensen in je doelgroep volgen
> Per (openbare) feed geven we drie likes
> Echte mensen, geen nepaccounts
> Extra: per volger een kort berichtje over jouw account: + € 10,00 ex. btw
> Inclusief basis hashtag onderzoek
> Goed voor je ranking in Instagram
> Binnen 3 werkdagen

Volgers

Voor een vaste prijs volgen wij 100 Instagrammers binnen jouw gewenste doelgroep. Wij gaan uiteraard vertrouwelijk om met je (inlog)gegevens.

Volgers vs Nep volgers kopen

Het kopen van nepvolgers heeft negatieve invloed op je ranking in Instagram. Door échte mensen te volgen, volgen zij als ze je leuk vinden terug, wat positief uitwerkt op je ranking.

Nieuwe volgers

Wij kunnen niet garanderen dat deze 100 mensen jou ook terug volgen, maar uit ervaring weten we dat het percentage terug volgers rond de 40% ligt. Een kort berichtje kan dit percentage verhogen naar wel 60%!

Een betere ranking door échte volgers

Een hele effectieve manier om je publiek en zichtbaarheid te laten groeien op Instagram, is door het verhogen van het aantal actieve volgers.

Veel bedrijven of influencers die het aantal volgers willen verhogen, vallen voor de verleiding van websites waar je goedkoop volgers kunt kopen. Deze volgers heb je binnen no-time ontvangen en daarmee ziet het aantal volgers er direct aantrekkelijk uit. Mensen zijn toch geneigd om sneller te volgen bij een fors aantal volgers (want dat zou dan wel een interessant bedrijf moeten zijn).

Het grote nadeel hiervan is dat je nep volgers koopt die niet actief zijn en verder geen interesse in je bedrijf hebben. Wil je een dienst of product verkopen via Instagram, dan verdien je aan deze ‘mensen’ helemaal niets. Bovendien is Instagram door o.a. de samenwerking met Facebook, veel meer gaan inzetten op algoritmes en het herkennen van dergelijke nep accounts. Gevolg: je valt omlaag in je ranking en de kans dat jouw doelgroep of je huidige volgers nog je berichten voorbij zien komen, is flink gedaald.

Hoe kan ik dan mijn aantal volgers verhogen?

Wij hebben de oplossing voor je! Voor een vast bedrag volgen wij 100 mensen binnen jouw doelgroep, eventueel aangevuld met een leuk berichtje (een grotere kans dat ze je gaan terug volgen). De kans is heel groot dat ze even een kijkje nemen op je pagina en daarna op het ‘volgen’ knopje drukken. Vanaf je feed kun jij je potentiële klant eventueel verder verwijzen naar je shop en omzetten naar kopers.

Wat we nog meer voor je kunnen doen:

  • Dagelijks liken & reageren op accounts
  • Beantwoorden van DM’s

Hoe werkt het?

  • Offerte aanvraag

Benoem je wensen in de offerte aanvraag. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren op je aanvraag en bij voldoende informatie en/of uploads direct de offerte toe te zenden. Dit gaat telefonisch of per e-mail; via de opgegeven voorkeur.

  • Contact

Na de offerte aanvraag lopen we, indien nodig, samen je wensen door. Wanneer de offerte akkoord is gaan we direct voor je aan de slag.

  • Akkoord

Binnen de besproken periode leveren wij de opdracht terug. Eenmalige revisie is mogelijk. Is er sprake van een lopende opdracht (bijvoorbeeld klantenservice), dan worden de gehuurde uren in het besproken tijdsbestek besteed. Overgebleven uren kunnen worden doorgeschoven naar de volgende maand.

  • Afronding

Na afronding opdracht, krijg je binnen drie werkdagen de factuur toegezonden.