Prijsoverzicht
1,00 per minuut, per spreker ex. btw
> Woordelijk
> Toeslag letterlijk: + 0,30 per minuut
> Binnen 3 werkdagen retour
> Toeslag vanaf 2e spreker: + 0,10 per spreker
> Toeslag slechte kwaliteit: + 0,35 per minuut
> Toeslag spoed (binnen 24 uur): + 0,60 per minuut

Geen minimum

Ik hanteer geen minimum aantal minuten of starttarief. Ook voor korte opnames kun je bij mij terecht.

Woordelijk of letterlijk

De prijs is standaard voor een woordelijke vertaling op papier. Dit houdt in dat we stopwoorden, haperingen en overige geluiden niet vermelden. Zo ontstaat er een zuiver verslag van wat er wordt gezegd.

Letterlijk is tevens mogelijk, dit is inclusief bovengenoemde geluiden. Hiervoor vragen wij een toeslag.

Vertrouwelijk

Wij gaan uiteraard zeer vertrouwelijk volgens onze privacyverklaring om met klantgegevens. Een geheimhoudingsverklaring is mogelijk in overleg.

Transcriberen: gemakkelijk en snel gesproken tekst op papier

Wij kunnen audio en video bestanden uittypen. Gesproken teksten vertalen wij dan naar papier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interviews, gesproken verslagen, klant gesprekken en meer.

Enkele jaren heb ik gewerkt als secretaresse voor een juridisch letselschade bureau. Onderdeel hiervan was onder andere het uittypen van gesproken audio van de letselschade jurist en het opmaken van de schadestaat.

Woordelijke of letterlijke transcriptie

Woordelijke transcriptie

Een woordelijke transcriptie is de meest gekozen vorm van transcriberen. De tekst wordt hierbij op papier gezet zoals deze het meest zuiver is, dat betekent zonder toevoegingen van haperingen, stopwoorden, kuchjes en andere geluiden.

Zinsopbouw fouten of dialect woorden worden hierbij niet verwijderd of vertaald. Indien dit wel gewenst is, dan is dat mogelijk in overleg.

Letterlijke transcriptie

Voor een toeslag per minuut kunnen wij ook een letterlijke transcriptie op papier zetten. Dit houdt in dat wij haperingen, stopwoorden en overige geluiden benoemen in het verslag.

Wat kunnen wij uittypen:

  • Interviews
  • Diverse video verslagen
  • Andere opnames via audio en/of video
  • Cliënt gesprekken (bijv. voor een (letselschade)jurist)

Sprekers

Wij hanteren een vast tarief per spreker. Voor elke extra spreker vragen wij een toeslag per spreker.

Retourtermijn

Na toezending van het audio/video fragment zorgen wij ervoor dat je binnen 8 uur een offerte per mail krijgt. We kunnen na akkoord binnen 24-48 uur de opdracht afronden, waarbij we het verslag in Word naar je e-mailen.

Hoe werkt het?

  • Offerte aanvraag

Benoem je wensen in de offerte aanvraag. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren op je aanvraag en bij voldoende informatie en/of uploads direct de offerte toe te zenden. Dit gaat telefonisch of per e-mail; via de opgegeven voorkeur.

  • Contact

Na de offerte aanvraag lopen we, indien nodig, samen je wensen door. Wanneer de offerte akkoord is gaan we direct voor je aan de slag.

  • Akkoord

Binnen de besproken periode leveren wij de opdracht terug. Eenmalige revisie is mogelijk. Is er sprake van een lopende opdracht (bijvoorbeeld klantenservice), dan worden de gehuurde uren in het besproken tijdsbestek besteed. Overgebleven uren kunnen worden doorgeschoven naar de volgende maand.

  • Afronding

Na afronding opdracht, krijg je binnen drie werkdagen de factuur toegezonden.