Prijsoverzicht
0,03 per woord ex. btw
> prijs per woord
> Binnen 3 werkdagen retour
> Toeslag spoed: + 0,02 per woord
> Toeslag moeilijk leesbare tekst: +0,02 per woord
> toeslag incl. spellingscontrole: +0,01 per woord

Gedrukte of handgeschreven tekst

Wij kunnen zowel gedrukte als handgeschreven teksten digitaal op papier zetten in een Word document.

Toeslagen

Voor moeilijk leesbare teksten of wanneer een spellingscontrole gewenst wordt, vragen wij een kleine toeslag per woord.

Stuur ons het document toe en wij zullen een offerte op maat maken.

Retourtermijn

In overleg bespreken we een retourtermijn. In de meeste gevallen kunnen wij binnen 48 uur het verslag digitaal retour sturen.

Snel en gemakkelijk digitaal

Het uittypen van gedrukte of geschreven tekst kan handig zijn als het geschreven document niet duidelijk is en online leesbaar moet zijn. Scannen van het document is dan niet altijd voldoende, omdat een document dan ook niet schriftelijk bewerkt kan worden.

Wij kunnen je helpen met het uitschrijven van teksten die handgeschreven of gedrukt zijn. Dit kan tevens voor privé doeleinden zijn. Denk bijvoorbeeld aan een geschreven verslag van opa of oma van vroeger of ander historisch schrift.

Wij zorgen ervoor dat het document wordt uitgeschreven in Word. Dit Word-document sturen wij na afronding per e-mail toe.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met alle gegevens om en worden gegevens geheimgehouden. Mocht een geheimhoudingsverklaring nodig zijn, dan is dat geen probleem.

Hoe werkt het?

  • Offerte aanvraag

Benoem je wensen in de offerte aanvraag. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren op je aanvraag en bij voldoende informatie en/of uploads direct de offerte toe te zenden. Dit gaat telefonisch of per e-mail; via de opgegeven voorkeur.

  • Contact

Na de offerte aanvraag lopen we, indien nodig, samen je wensen door. Wanneer de offerte akkoord is gaan we direct voor je aan de slag.

  • Akkoord

Binnen de besproken periode leveren wij de opdracht terug. Eenmalige revisie is mogelijk. Is er sprake van een lopende opdracht (bijvoorbeeld klantenservice), dan worden de gehuurde uren in het besproken tijdsbestek besteed. Overgebleven uren kunnen worden doorgeschoven naar de volgende maand.

  • Afronding

Na afronding opdracht, krijg je binnen drie werkdagen de factuur toegezonden.