Prijsoverzicht
0,04 per woord ex. btw
> Geen minimale afname
> Spellingscontrole
> Zinsopbouw controle
> Gemakkelijk te uploaden
> Per mail binnen 3 werkdagen retour
> Toeslag spoed (binnen 24 uur): + 0,02 per woord

Afname

Geen minimum aantal woorden

Controle

De tekst wordt gecontroleerd op spelling en zinsopbouw.

Prijsvoorbeeld

Prijs 500 woorden: € 20,00*
Prijs 700 woorden: € 28,00*

* Ex. btw

Vaste prijs, wij hanteren geen starttarief.

Taalfoutjes zijn verleden tijd

De Nederlandse taal is niet de gemakkelijkste taal om te kunnen schrijven. We hebben veel regels en een taalfoutje is zo gemaakt.

In bepaalde communicatieve uitingen of op websites, kom je dan ook nog regelmatig spelfouten tegen, een rare zinsopbouw of het slechte gebruik van interpuncties.

Een tekst met fouten werkt niet altijd positief uit. Het vertrouwen van de klant kan er zelfs door verlagen bij veel fouten; ze kunnen denken dat ze op een ‘nep’ site zijn beland.

Spellingscontrole

Google je online op ‘spellingscontrole’, dan krijg je allerlei opties om een tekst in te voeren, waaruit een spellingscheck komt. Dergelijke systemen lijken wellicht handig, maar halen helaas niet alle foutjes eruit. Spellingsfouten worden er niet goed uitgepikt, zinsopbouw wordt nauwelijks gecheckt en interpuncties worden ook niet bekeken.

Wil je een menselijk gecontroleerde tekst; dan kan ik je helpen. Ik kan diverse teksten nakijken, waaronder ook webteksten.

Waarom tekstcontrole:

  • Controle via computer haalt niet alle fouten eruit
  • Controle op: spelling, zinsopbouw en interpunctie
  • Een foutloze tekst in je communicatie is een must; je komt betrouwbaarder over en laat zien dat je netjes en punctueel werkt
  • Word je beoordeeld op spelling, dan kunnen fouten je zelfs een onvoldoende opleveren

Hoe werkt het?

  • Offerte aanvraag

Benoem je wensen in de offerte aanvraag. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren op je aanvraag en bij voldoende informatie en/of uploads direct de offerte toe te zenden. Dit gaat telefonisch of per e-mail; via de opgegeven voorkeur.

  • Contact

Na de offerte aanvraag lopen we, indien nodig, samen je wensen door. Wanneer de offerte akkoord is gaan we direct voor je aan de slag.

  • Akkoord

Binnen de besproken periode leveren wij de opdracht terug. Eenmalige revisie is mogelijk. Is er sprake van een lopende opdracht (bijvoorbeeld klantenservice), dan worden de gehuurde uren in het besproken tijdsbestek besteed. Overgebleven uren kunnen worden doorgeschoven naar de volgende maand.

  • Afronding

Na afronding opdracht, krijg je binnen drie werkdagen de factuur toegezonden.