Prijsoverzicht
50 per uur ex. btw
> Vanaf 2e uur 10% korting per uur
> Opvoeren van gegevens
> Opdracht in overleg
> Retourtermijn: af te spreken termijn

Opdracht naar wens

We kunnen ons verdiepen in het systeem waar gebruik van wordt gemaakt.

Gegevens invoer

Wij kunnen (klant)gegevens opvoeren in spreadsheets of CRM systeem en/of andere data verwerken.

Retour

Retour in overleg. We streven altijd naar een snelle en goede afhandeling.

Besteed uit waar je geen tijd voor hebt!

Data-Entry is een ruim begrip wat eigenlijk letterlijk staat voor het invoeren van gegevens online in spreadsheets en overige systemen.

Data-Entry is een tijdrovende taak welke vaak niet direct omzet oplevert. Maar het is wel degelijk belangrijk voor structuur, overzicht en digitalisatie. Denk bijvoorbeeld aan klantgegevens, welke hierna gemakkelijk zijn raad te plegen waardoor taken sneller uitgevoerd kunnen worden.

Bij een bekende Nederlandse bank heb ik jarenlang diverse opvoer taken uitgevoerd. Denk hierbij aan het omzetten en nakijken van klantgegevens en het nabellen indien nodig. Het eventuele gebruik van nieuwe CRM-systemen heb ik snel onder de knie en ik verdiep mij altijd in de opdracht voor de juiste verwerking van de gegevens.

Wat wij kunnen betekenen:

  • Opvoeren (klant)gegevens vanaf schrift in systeem
  • Bijhouden van spreadsheets
  • Andere digitale invoertaken

Hoe werkt het?

  • Offerte aanvraag

Benoem je wensen in de offerte aanvraag. Wij streven ernaar binnen 24 uur te reageren op je aanvraag en bij voldoende informatie en/of uploads direct de offerte toe te zenden. Dit gaat telefonisch of per e-mail; via de opgegeven voorkeur.

  • Contact

Na de offerte aanvraag lopen we, indien nodig, samen je wensen door. Wanneer de offerte akkoord is gaan we direct voor je aan de slag.

  • Akkoord

Binnen de besproken periode leveren wij de opdracht terug. Eenmalige revisie is mogelijk. Is er sprake van een lopende opdracht (bijvoorbeeld klantenservice), dan worden de gehuurde uren in het besproken tijdsbestek besteed. Overgebleven uren kunnen worden doorgeschoven naar de volgende maand.

  • Afronding

Na afronding opdracht, krijg je binnen drie werkdagen de factuur toegezonden.